Recharge Retreat med Zen Luxury Travels

RECHARGE MEDITATIONSRETREAT MED JESPER WESTMARK

”Vi lever i en verden, hvor stilhed er blevet det nye luksus”

Selvforkælelse og selvomsorg på højeste niveau. Fordybelse, ro, stilhed, meditation, nærende mad og friske juicer og masser af rum til at samle tankerne og komme hjem fuldkommen fyldt op med fornyet energi.

ReCharge Meditaionsretreat er for alle der interesserer sig for meditation og det meditation kan. Uagtet om du har årevis erfaring med meditation eller du er helt ny og søgende efter meditationsredskaber, så er Sjövik ReCharge med Jesper Westmark det rette sted.

ReCharge Meditationsretreat på Sjövik i Sverige er for dig, der ønsker at bruge tid på at fordybe dig og møde dig selv på en harmonisk og selvudviklende måde. Du vil opleve dig selv (din sande natur) og bedste udgave af dig. Tonen for “Sjövik” – er at mødes i et trygt og hjertevarmt fællesskab. 

Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilheden, bevægelse, lange pauser, vandreture, at være alene eller en del af gruppen. Vi er sammen i stilhed fredag ​​og lørdag fra vi står op og indtil kl. 12 for at give plads til eftertanke, ro og opdagelsen af, hvad der opstår i stilhed.

Meditationerne foretages på stedet fra nutiden og den energi, der findes i gruppen såvel som naturen. Meditationerne giver balance og ro i krop, sind og ånd. Når balancen finder sted i dig, forenes du med den energi, der er bedst for dig lige nu. 

ReCharge meditationsretreat med Jesper Westmark er for både den erfarne og dig der er nybegynder i meditation. Der vil være både teoretisk undervisning og guidede meditationer baseret på gruppens energi. Hvis vejret tillader det, bruger vi naturen, blandt andet mediterer vi ved solnedgang.

Sauna er en del af ReCharge Meditationsretreatet. Sauna er en gammel tradition og virker på mange plan på kroppen. Vi mediterer også i saunaen. 

Det meste af tiden vil vi dog være i meditationsrummet inde i huset ved søen. 

EN HEL DAG PÅ SJÖVIK SER MEGET SÅDAN UD

Program:

15.00-16.00 Ankomst og tjek-ind

16.30-18.00 Sauna-meditation

18.00-19.00 Middag bestående af økologiske lune supper.

19.00-21.00 Aftenmeditation / ´Hygge´

Fredag ​​/ lørdag (stilhed mellem kl. 07.00 til 13.00)

08.00-09.00 Meditation

09.00-10.00 Morgenmad bestående af friske juicer og lækker grød

10.00-12.00 Meditation

12.00 – 13.00 Frokost bestående af økologiske lækre veganske supper.

14.00-16.00 Gå rundt i søen / eller hvile

16.00-18.00 Sauna-meditation

18.00-19.00 Middag bestående af økologiske lune supper.

19.00-21.00 Aftenmeditation / ´Hygge´

Søndag

08.00-09.00 Meditation

09.00-10.00 Morgenmad bestående af friske juicer og lækker grød

10.00-12.00 Meditation

12.00 – 13.00 Frokost bestående af økologiske lækre veganske supper.

”Vi garanterer næring til både krop, sind og ånd”

Hvad er meditation?

Meditation er en tilstand af ro, kærlighed og det at være til stede i nu´et. Kunsten at meditere handler om at opretholde meditation gennem alle livets udfordringer. Efter min lære vil du opdage, at vi fokuserer meget på at opdage følelser, tanker eller hændelser, der kan få os til at miste vores naturlige væren og tilstedeværelse i nuet. Når disse forstyrrende elementer ses for, hvad de er, og reduceres eller fjernes helt, opnår vi en stærkere tilstedeværelse med det, der omgiver os. Derfor praktiserer vi meditation i tavshed ved at sidde i dyb meditation for at skabe adgang til tilstedeværelse og ro i alle livets oplevelser – uanset hvad der sker. Det, der er vigtigt, er ikke, hvad der sker med dig i løbet af denne levetid, men snarere hvordan du accepterer de ting, der sker med dig.

Meditationssession med Jesper Westmark

Jesper Westmark afholder infoaftner om ReCharge Meditationsretreats og tilbyder også der en smagsprøve på meditationerne, som kan give dig en time-out fra en ellers travl tidsplan, og give dig en mulighed for at arbejde på din bevidsthed. 

Alle infoaftner og retreats  er til både begyndere og dygtige praktikere, da meditation ikke handler med niveauer – i stedet handler det om at finde balance baseret på, hvor du er i dit liv i øjeblikket.

Se kalender for infoaftner her (indsæt link)

Alle infoaftner er GRATIS og tilmelding er nødvendig på info@zenluxurytravels.com

Infoaftner foregår hos ZEN Luxury Travels og Nyhavn Rejser, Folke Bernadottes Alle 7, 2100 Købehavn Ø.

OM JESPER WESTMARK

Jesper har arbejdet med meditation og traumeterapi i mere end 20 år. Jesper arbejder på forskellige niveauer. Hans viden varierer fra meditation og selvbevidsthed til gamle sauna-ritualer til traumeterapeut. Hans ideologi er baseret på at kombinere meditation med selvudvikling og styrke sjælen gennem sauna, meditationer og frigivelse af gamle ofte ubevidste traumer.

På daglig basis arbejder Jesper som en traume- og erindringsterapeut og behandler traumer og hændelser fra fortiden, som skaber potentielle forhindringer på individets måde at få mest muligt ud af livet. Ventelisten til traumekonsultation hos Jesper i lukket for tilgang, da Jesper har besluttet at bruge konsultationerne på retreat-gæster så de altid er sikret en mulighed for at få plads.

Jesper har opnået store resultater med at løsne op for traumer og blokader i individets bevidsthed. Ifølge Jesper samles et unikt værktøj til at arbejde med traumerne i grupper. Energiniveauet stiger, når mennesker samarbejder, derfor er den bedste måde at få hjælp lige nu at tilmelde sig et retreat.

Pris: 6.000,- kr

Prisen indeholder: Ophold  (enkeltværelse mod tillæg), al kost og drikke, meditation og undervisning og sauna.
Der findes dobbeltværelser såfremt man rejser som par eller med ven eller veninde.

ReCharge Meditationsretreatet er en ”kør-selv” tur. Sjövik er ca. 3,5 timers kørsel fra København.
Ved tilmelding vil du modtage udførlig kørselsvejledning.

Tilmelding her

OM SJÖVIK

Sjövik er et charmerende hus fra 1930’erne, der har to store huse og en sauna lige ved søen. Vi bor derfor sammen på en hyggelig gammel ørkengård, hvor ordet “bæredygtighed” passer til opholdet bedre end “luksus”. Men stilheden er den luksus vi jager mest. Ingen værelser ser ens ud, og du får enten plads i dobbeltværelse, 3-4-personersværelser eller enkeltværelse, hvis du ønsker det.

Sjövik ligger tilbagetrukket og omgivet af den smukkeste natur og stilhed. Her er plads og højt til loftet. Ideelt til lange vandreture eller en tur i den krystalklare sø efter et skønt ophold i saunaen.

Sjövik er indbegrebet af ”back to basic and back to true nature”.

Date

aug 27 2020 - aug 30 2020

Time

All of the day

Cost

6000 DKK
Sjövik

Location

Sjövik
Jesper Westmark

Organizer

Jesper Westmark
Email
info@jesperwestmark.com