OM JESPER WESTMARK

Om Jesper

Jesper har arbejdet med meditation og traumeterapi i mere end 20 år. Jesper arbejder på forskellige niveauer. Hans viden varierer fra meditation og selvbevidsthed til gamle sauna-ritualer til traumeterapeut. Hans ideologi er baseret på at kombinere meditation med selvudvikling og styrke sjælen gennem sauna, meditationer og frigivelse af gamle ofte ubevidste traumer.

På daglig basis arbejder Jesper som en traume- og erindringsterapeut og behandler traumer og hændelser fra fortiden, som skaber potentielle forhindringer på individets måde at få mest muligt ud af livet. Ventelisten til traumekonsultation hos Jesper i lukket for tilgang, da Jesper har besluttet at bruge konsultationerne på retreat-gæster så de altid er sikret en mulighed for at få plads.

Jesper har opnået store resultater med at løsne op for traumer og blokader i individets bevidsthed. Ifølge Jesper samles et unikt værktøj til at arbejde med traumerne i grupper. Energiniveauet stiger, når mennesker samarbejder, derfor er den bedste måde at få hjælp lige nu at tilmelde sig et retreat.