Retreatet bliver afholdt på ødegården, “Sjövik”, en typisk rød smålands gård. Det er et charmerende hus fra 1930, der har to store huse og en sauna lige ned til søen. Vi lever derfor sammen på en hyggelig gammel ødegård, hvor ordet ”bæredygtighed” passer bedre på opholdet end ”luksus”. Du bliver indkvarteret enten på dobbeltværelse, 3-4 mands værelser eller enkeltværelse, hvis du har ønsket det. På alle værelser er der dyner og hovedpuder, men medbring venligst selv sengelinned og lagen. 

Retreat er for dig, der vil bruge tiden til fordybelse og mødet med dig selv på en harmonisk og selvudviklende måde. Du vil opleve dig selv (din sande natur). Tonen for ”Sjövik” – er at mødes i et hjertevarmt fællesskab. Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilhed, bevægelse, lange pauser, gåture, at være alene eller i fællesskab. Vi er i stilhed fredag og lørdag fra vi står op og til kl. 13, for at give plads til fordybelse, ro og fornemme hvad der kommer frem i stilheden. 

 

Meditationerne bliver lavet på stedet ud fra nuet og den energi der er tilstede i gruppen samt naturen. Meditationerne vil give balance og ro i krop, sind og ånd. Når balancen tager plads i dig, afstemmes du med den energi, der er bedst for dig lige nu.Vi vil på retreatet rette al opmærksomhed mod vores indre liv – det vil derfor ikke være muligt at bruge computer, litteratur,  (eller andet, der vil kunne forstyrre stilheden og langsomheden). Som deltager opfordres du til at opnå accept i dit bagland for, at du ikke vil kunne kontaktes under retreatet. I nødstilfælde kan de kontakte jesper westmark på tlf: 22159444. Retreat er både til øvede og nybegynderen, da der både vil være teoretisk undervisning og guidede meditationer med udgangspunkt i gruppens energi.

 

Hvis vejret tillader det, vil vi bruge naturen, blandt andet vil vi til solnedgang meditere. Samt lave meditation i sauna. Hovedparten af tiden vil vi dog være i meditationslokalet  inde i huset ved søen.

Du kan altid holde dig orienteret omkring næste retreat i kalenderen.