Jespers metode

Jespers behandlinger inkluderer meditation, traumeterapi, samtaleterapi, healingmassage, kanalisering og healing. Han tager sig især af psykiske traumer, og via traumeterapi/genkaldelsesterapi behandler han sine klienter ved at få deres bevidsthed tilbage til øjeblik, traumet blev skabt. Han får den gamle, traumeskabende hændelse og følelse frem og får den brændt af, så den neutraliseres og forsvinder, og klienten kan blive den bedste bevidste udgave af sig selv. Rummelig, kærlig og bevidst om sit selvværd – ikke så man hver morgen skal stå og sige til sig selv i spejlet, at ”jeg elsker dig”, men så man ved, at man elsker sig selv. Han hjælper folk, der har gået til psykolog i 20 år og ikke fået endeligt hul igennem, og han har også psykologer som klienter.

 

Meditation For Jesper er meditation ikke de mange former, vi normalt hører om; guidede meditationer, body scannings, mindfulness, mantragentagelser. Det er en observerende bevidsthed, hvor alt i nuet er, som det er, og tanker, følelser og kropsfornemmelser passerer forbi, hvorved der bliver tanketomt. Han kalder det ”at blive mediteret” og de nævnte eksempler for ”pre-meditation”, som er en klargøring til at blive mediteret af bevidstheden. Det er i det rum, man får indsigter. Og kan få kureret sine traumer. 

 

Traumer Psykiske traumer skabes ofte i barndommen, og deres oprindelse er ofte ukendt for klienten, indtil Jesper hjælper med at grave dem frem og begrave dem igen. Det er som en meget kraftig selvhypnose som skal de-hypnotiseres.Traumer kommer af en holdning udefra eller en beslutning i et fastfrosset øjeblik, hvor bevidsthed er skubbet væk af egoet, der tager over. Det kan være en holdning, som ”drenge græder ikke”. Eller en ubevidst beslutning, som egoet træffer for at beskytte sin følsomhed og sårbarhed, eksempelvis når et barn får at vide, at far eller mor har travlt, og barnet oversætter det til/beslutter sig for, at det betyder ”mine forældre kan ikke lide mig”, og den overbevisning bliver bragt med hele livet, hver gang den voksne person føler sig afvist. 

Traumet er et skjold, en strategi, som egoet skaber, fordi det tidligere var krævet til overlevelse, men nu ikke længere er brugbart, derimod skadende, fordi det får den voksne person til at forblive i sit mentale sind i stedet for i sin kerne. Som en form for flugt fra at mærke og acceptere sig selv.

Kom og meditere med Jesper

Meditationer med Jesper giver dig en pause fra hverdagen. En mulighed for at stoppe op og pause hverdagen et øjeblik. Jesper har et online meditationsforløb der kan købes her på siden, Meditationer i en lukket facebook gruppe og retreats I Sverige, de er både for nybegyndere og mere avanceret praktiserende, da meditation ikke kan deles op I niveauer, i stedet for arbejder den med at skabe balance I dit liv lige nu og her.

Vi mødes og mediterer hver anden mandag i ulige uger mellem kl 19.00 – 20.00 i den lukket Facebookgruppe. Du kan komme med 10 gange resten af året for 1500 kr. Du kan betale på mobilepay 22159444, og sende en mail til info@jesperwestmark.com hvor du vedhæfter din betaling, så kan får du et link tilsendt til gruppen.

Everything is the way it’s supposed to be right now, and it’s always now!